Ljusstaken Barock
Den klassiska ljusstaken som varit populär i cykler i drygt 300 år. Mikaela Willers keramik handdrejas, formdrejas, gjuts, trycks och manglas. Varje teknik är ett hantverk med olika egenskaper och resultat. Ljusstaken Barock tillverkas på Nittsjö Keramik i Rättvik.
Mikaela Willers made in Sweden
mikaelawillers.se

Dalahästar av choklad
Egen tillverkning och försäljning av praliner, smaksatta bräck, dalahästar. Du kan även få ditt företags logotype i choklad.
Dala Choklad
Chokladverkstan i Rättvik AB
dalachoklad.se

Gourmetglass från Rättvik
Glassen tillverkas av lokalproducerad färsk mjölk och grädde från kor som får sitt grönbete på ängar och hagar i vårt vackra landskap. Smaksättningen kommer från bär- och fruktpuréer och andra naturliga råvaror som kakao, vaniljstång, nougat, hasselnöt, pistage med mera.
Rättviks Glass
rattviksglass.se

Wörks Städbälte
Bältet som lokalvårdare och fönsterputsare sätter valfria fickor på för att underlätta. Det fördelar tyngden över höfterna och skonar rygg och axlar. Utvecklat i samarbete med yrkesfolk och passar till många städmoment, till exempel trappstädning, kontorsstädning, toalettstädning och fönsterputs.
Fauna i Rättvik
fauna.se

Tuttul
”När man rullar ihop en bit bröd med ett pålägg, så har man gjort sig en ”Tuttul”, sades det förr”. Detta bröd bakas med äkta råvaror där den kokta potatisen gör det mjukt och kryddorna ger smaken. Ett mathantverk där varje kaka kavlas för hand och gräddas på häll.
Helenas Hembageri
070-947 99 23