Nya lägenheter byggs i
centrala Rättvik

I korsningen mellan Vasagatan och Torggatan kommer en trevåningsbyggnad att uppföras. Byggstart planeras till hösten 2017, med en beräknad inflyttning under tredje kvartalet 2018.

Byggnadsfirman Nils Skoglund bygger välplanerade bostadsrättslägenheter med en hög standard och ett centralt läge i Rättvik.

Fastigheten kommer att innehålla totalt 12 stycken lägenheter i två olika storlekar: 4 Rok på 100 kvm och 3 Rok på 81 kvm. Bostäderna är välplanerade med ljus och öppen planlösning och har en hög standard.

Fastigheten kommer att vara fiberansluten vilket ger möjlighet att koppla in TV, internet och telefon via bredbandsanslutning. Samtliga lägenheter är utrustade med dubbla balkonger eller uteplatser, den ena in mot gården och den andra mot Lerdal.

Brf Dal-Jerk erbjuder ett bekvämt boende för såväl yngre som äldre. Ett boende med närhet till både naturen och den service som centrala Rättvik har att erbjuda.

”För Skoglunds känns det spännande att få bidra till samhällsutvecklingen i Rättvik genom att nu genomföra ett bostadsprojekt i egen regi. Det stora intresset för lägenheterna har förstärkt vår känsla av att Rättvik är ett attraktivt ställe att bo på.”

Thomas Nääs, produktionschef Skoglunds Bygg